Technieken

Onze tegelzetters zijn al jaren bij ons in dienst en verstaan alle facetten van het vak.
Deze bekwame tegelzetters zullen dan ook niet snel zeggen "dat kunnen we niet".
Door deze vakmensen zijn wij in staat een goede kwaliteit van ons tegelwerk te waarborgen

 

Lijmen van tegels en plavuizen
Normaal worden tegels gelijmt door middel van lijm. Dat lijmen van plavuizen en tegels wordt door onze vakmensen in alle facetten uitgevoerd.
Indien gewenst kunnen wij zowel tegels alsook de lijm leveren.


Zetten van tegels en plavuizen
Doordat het zetten van tegels in specie een stuk duurder is dan het plakken van tegels met lijm komt deze techniek steeds minder voor.
Een gelijmde wand of vloer is echter nooit zo strak als een oppervlak welk in specie is gezet. Het zetten van tegelwanden en vloeren is voor onze vakmensen
uiteraard geen enkel probleem.

 

Leggen van natuursteen
Ook het omgaan en leggen van natuursteen, marmer met of zonder speciale rondingen is voor de tegelzetters bij van der Weide geen enkel probleem.
Speciale en eigen ideeën kunnen naar uw eigen wensen worden gerealiseerd, waardoor u uw huis een sfeer kunt geven welk geheel bij u past.

 

Lijmen op Vinyl
Het lijmen op vinyl is een specialisme op zich. Het belangrijkste hierbij is het kiezen van de juiste lijm- en voegsoort. Deze wordt u dan (indien gewenst)
ook schriftelijk geadviseerd door onze lijmfabrikant waarmee wij nauw samenwerken.
Voor alle bovengenoemde werken maken wij in samenwerking met onze lijmfabrikant een op maat gesneden advies. Vanzelfsprekend zijn hieraan goede
garanties verbonden, zodat voor u alle ricico's weggenomen zijn.

Kwaliteit
boven alles